tirsdag, august 09, 2011

Re-aktiv eller Pro-aktiv IT-sikkerhet?

Sikker hos Microsoft?
 
Microsoft utgir i dag 13 nye sikkerhetsoppdateringer, som fjerner 22 sikkerhetshull i selskapets programvare. I følge Microsoft vil de 9 viktigste oppdateringene fjerne sårbarheter som kan åpne for fjernkjøring av vilkårlig kode, forhøyede privilegier, tjenestenekt og avsløring av potensielt følsom informasjon.

En av de viktigste oppdateringene berører Internet Explorer, som hittil har vert åpen for fjernkjøring av vilkårlig kode over Internett. Dessuten forsvinner kritisk sårbarhet fra Windows Server 2008 (og nyere). Det er uvisst hvor lenge alle disse hullene har vert åpne.


Sikker hos WeCloud!

WebSecurity fra WeCloud er en pro-aktivt beskyttelse for all Internett trafikk - og altså kanaler som utnytter den type sårbarheter som Microsoft forsøker å tette med dagens oppdatering. Ved å benytte sikkerhetsløsningen fra WeCloud, unngår bedriften den risiko det innebærer å vente sikkerhetsoppdateringer, og reduserer samtidig muligheten for å bli angrepet via Internett trafikken til ett minimum.

Tjenesten beskytter mot virus og skadelig kode som kommer via HTTP-/HTTPS-trafikk, inklusiv mobile enheter - helt uavhengig av lokasjon. WeCloud er Skandinavias største distributør av Zscalers plattform og har så langt implementert løsningen hos over 1.000 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar