fredag, november 04, 2011

WeCloud rekrutterer nøkkelpersoner til nytt kontor i Stockholm

WeCloud har rekruttert tre nye medarbeidere med gedigen erfaring innen sikkerhetstjenester i skyen. De nye medarbeidere har senest jobbet med Webroot, som tidligere i år valgte å avvikle sitt skandinaviske kontor. I forbindelse med rekruttering åpner WeCloud nytt kontor i Stockholm.


WeCloud, som leverer ledende sikkerhetstjenester for web og e-post til mer enn 1500 virksomheter i Skandinavia, øker nå aktiviteten med rekruttering av tre nye medarbeidere og åpning av nytt kontor i Stockholm .

- Vi er veldig glade for å styrke både teknikk-, support- og salgsavdelingen hos WeCloud med noen av Sveriges mest erfarne folk innen web- og e-postsikkerhet. Etter å ha vert konkurrenter i mange år er det ekstra kult å få lov til å operere under samme flagg og å lære av hverandre, sier Rikard Zetterberg, administrerende direktør i WeCloud.

De fleste av WeClouds ansatte har tidligere jobbet hos SoftScan, som i 2009 ble kjøpt opp av Symantec. Ved å rekruttere de tidligere
Webroot-ansatte, samles nå kunnskap og ekspertise fra de to viktigste Cloud Security bedriftene i Skandinavia, under ett tak.

WeCloud har vokst raskt, uten risikokapital eller eksterne investorer.
- Fordi ansatte og arbeidet blir mer og mer mobilt har også interessen for våre sikkerhetstjenester økt, men suksessen skyldes også våre dyktige og erfarne medarbeidere, som nå er ytterligere forbedret, sier Rikard Zetterberg, administrerende direktør i WeCloud.

www.wecloud.no
info@wecloud.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar