onsdag, januar 02, 2013

Symantec.cloud's Nordiske salgssjef til WeCloud

Malmø, 2 januar 2013 - WeCloud AB har i dag offentliggjort at Grant MacInnes, erfaren forretningsutvikler og salgssjef innen IT-sikkerhet og cloud-tjenester, er rekruttert til selskapet som nordisk Channel Director. I denne rollen vil han utvikle og utvide WeCloud sitt partnersamarbeid og forhandlerledd.

MacInnes kommer fra Symantec.cloud hvor han de siste tre årene jobbet som Sales Manager Nordics og var ansvarlig for alt nordisk B2B salg. Han har omfattende erfaring i fra bransjen og var en av hjernene bak den suksess det danske IT-selskapet SoftScan hadde i Storbritannia. I sin tidligere rolle som Business Development Manager, utviklet han ett sterk forhandlerprogram og et bredt nettverk av kontakter i både Skandinavia og Storbritannia.


"Vi er veldig glade for å ha Grant ombord", sier Rikard Zetterberg, administrerende direktør i WeCloud. "Grant har fantastisk evner når det gjelder å formidle styrken av sikkerhet i skyen på en direkte og tydelig måte, og til å knytte sterke relasjoner med forhandlere og kunder." WeCloud har det siste året vunnet noen av Skandinavias største IT-selskaper sin tillit, særlig gjennom eksklusiv distribusjon av Webroot sin Cloud Antivirus, SecureAnywhere, som har vist seg å være både mer kostnadseffektiv og sikrere enn tradisjonelle antivirusløsninger."Det er en ære å bli del av WeCloud sitt team, som ligger i forkant når det gjelder moderne og effektiv IT-sikkerhet," sier MacInnes. "Med et økende trusselbilde og stadig flere mobile brukere, blir tradisjonelle sikkerhetsløsninger ineffektive. WeCloud sine Cloud Antivirus og Web Security tjenester er basert på skalerbar infrastruktur som gir sanntidsbeskyttelse og minimalt vedlikehold for kunder og partnere."

WeClouds medarbeidere har Skandinavias lengste erfaring med cloud-baserte sikkerhetsløsninger. Selskapet ble etablert i 2010 og har gjennom organisk vekst vist svært god lønnsomhet og stabil økonomi. WeClouds kunder er både private, statlige og lokale bedrifter i alle størrelser. Virksomheten doblet både omsetning og resultat i siste årsregnskap og forventer en fortsatt kraftig vekst.

info@wecloud.no
www.wecloud.no

1 kommentar: