onsdag, oktober 09, 2013

Flere angrep mot Internet Explorer

Testverktøy Metasploit, som brukes til å finne sårbarheter i programvare, har blitt oppdatert for å utnytte sårbarhetene i Internet Explorer, som tidligere rapportert. Dette vil med stor sannsynlig bidra til en kraftig økningen i angrep som utnytter sårbarheten, fordi verktøyet ikke bare benyttes preventivt, men også av de som utvikler skadelig kode.

Microsoft gjorde oppmerksom på sårbarheten (CVE-2013 - 3893 ) den 17. September, enn så lenge uten å publisere en permanent patch for å løse problemet. WeCloud kunder som har websikkerhetsløsning, er (og har vært) beskyttet mot kode som utnytter sårbarheten.WeClouds websikkerhetsløsning "Zscaler Advanced Protection", bygger på dybdegående analyse av surfetrafikken og er koblet til Microsoft Active Protections Program (MAPP), hvor Microsoft meddeler noen utvalgte sikkerhetsleverandører om nye sårbarheter - før informasjonen er offentliggjort! Ved hjelp av info fra MAPP, utvikles "proaktive patcher" som identifiserer og stopper kode som forsøker å utnytte den aktuelle sårbarheten.

Jeg er redd for at vi vil se store utfordringer for mange bedrifter som ikke skanner sine brukeres surfetrafikk, med en løsning som aktivt benytter MAPP-programmet. Selv de som har ett fungerende patch management system vil lide, fordi det fortsatt ikke er kommet en permanent løsning fra Microsoft,
sier Rikard Zetterberg, administrerende direktør i WeCloud AB.

WeCloud leverer verdensledende løsninger for websikkerhet, epostsikkerhet, antivirus, antispam, kryptering, arkivering og overvåking - i skyen. Med global sikkerhetsplattform, får våre kunder den absolutt høyest mulige sikkerhet, helt uten investeringer i hardware eller software. Zscalers 'sikkerhetssky', behandler over 8 milliarder transaksjoner per dag, for 10 millioner sluttbrukere i 180 land. WeCloud distribuerer løsningen i Skandinavia, og har mer enn 1500 partnere og sluttkunder .

www.wecloud.no
info@wecloud.no

1 kommentar:

  1. Besøk nettstedet norges-spilleautomater.com for å lære mer om velkomsttilbuder for nye spillere på kasinot i dag

    SvarSlett