mandag, mars 17, 2014

Tidligere Administrerende Direktør for Check Point innstilt som styrelederWeClouds valgkomité innstiller Jörgen Strömberg, tidligere Administrerende Direktør for Check Point i Norden, som styreleder for WeCloud AB. Jörgen Strömberg har over 30 års erfaring med forretningsutvikling og IT-sikkerhet.

Etter nøye vurdering, har valgkomitéen enstemmig vedtatt å foreslå Jörgen Strömberg, som bl.a. var Administrerende Direktør i IT-sikkerhetsselskapet Check Point Software Technologies i 7 år, som ny styreleder for WeCloud AB.

 Jörgen Strömberg er også tidligere Administrerende Direktør og styreleder for Cryptzone AB (Publ), samt tidligere styreleder i Behaviometrics AB . Han har de seneste årene fokusert på å arbeide med forretningsutvikling og ledelse, i flere teknologirelaterte virksomheter, og posten som styreleder for WeCloud AB ventes besatt på en ekstraordinær generalforsamling den 2. april.

"Valgkomitéen har hatt privilegiet av å møte en rekke kompetente og høyst interessante profiler i nominasjonsprosessen, og er veldig fornøyd med, etter nøye vurdering, å innstille Jörgen Strömberg som ny styreleder for WeCloud", sier Rikard Zetterberg , administrerende direktør for WeCloud AB.

WeCloud leverer verdensledende løsninger - for websikkerhet, mobilsikkerhet, antispam, antivirus og overvåking - i skyen. Selskapet ble stiftet i 2010 og har gjennom organisk vekst fremvist veldig god lønnsomhet og stabil økonomi. WeCloud sysselsetter i øyeblikket 20 ansatte på sine kontor i Malmö og Stockholm.

Blant WeClouds over 2000 kunder, fins både private og offentlige virksomheter, fra alle bransjer og av alle størrelser. WeCloud distribuerer ledende, skybaserte IT-sikkerhetsløsninger til det Nordiske bedriftsmarkedet, med stort fokus på Sverige og Norge.I WeClouds valgkomité sitter følgende personer:Karl Andersson

Richard Zetterberg

Andreas Berglund
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar