torsdag, januar 14, 2016

WeCloud lanserer ny norsk nettside

WeCloud lanserer ny norsk nettside som forenkler tilgangen til produktinformasjon og kontakter. Den nye nettsiden fungerer også som en enkelt portal for alle innloggingssider til sikkerhetstjenesten WeCloud gir.WeClouds ny norsk nettsted har en moderne og brukervennlig design som åpner opp nye kontakter og gjøre det enklere å finne relevant informasjon for de besøkende. Siden samler også innloggingsfunksjonen til WeClouds all sikkerhet administrator og linker til forskjellige tjenester fra den samme nettsiden.

Nettstedet er utviklet i samarbeid med det svenske selskapet Mild Media som lenge har fungert som rådgiver for grafisk design og SEO for WeCloud. Nettstedet er dynamisk og bringe levende informasjon fra WeClouds nyhetsstrøm og kan raskt tilpasses fremtidige behov. Nettstedet kan finnes som vanlig på www.wecloud.no

WeCloud leverer verdensledende løsninger for Web sikkerhet, mobil sikkerhet, antispam, antivirus, og overvåking i skyen. Med WeClouds global sikkerhetsplattform gir våre kunder høyest mulig nivå av sikkerhet uten å investere i maskinvare eller programvare. Ved WeClouds cloud-baserte sikkerhetstjenester til alle forretningsbrukere er beskyttet i sanntid, uavhengig av tid, sted og klientplattform.


1 kommentar: